• PStretchtent specialist
  • PVoor alle gelegenheden
  • PGegarandeerd de ideale tent

Een bedouin tent huren in Flevoland

Home » Bedouin tent huren Flevoland

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een bedouin tent op maat kunt huren voor uw evenement in Flevoland of in de omgeving van Amsterdam, Bussum of Laren? Bekijk dan eens het ruime assortiment van Van Ekeris Tenten in Hilversum. Bij ons vindt u diverse formaten tenten. Zo kiest u voor een compact model voor een klein en persoonlijk evenement, zoals een bruiloft, of kiest u voor een langwerpig model voor een grootschalig bedrijfsfeest.

Benieuwd hoe we U kunnen helpen?

Tent - Van Ekeris Tenten
Tent voor gebouw - Van Ekeris Tenten

Een kwalitatieve bedouin tent huren voor uw evenement

Een bedouin heeft een strak design en is een sfeervolle overkapping. Deze tent is overgewaaid uit de woestijn van het Midden-Oosten en Noord-Afrika en is tegenwoordig een hele populaire soort tent voor een bruiloft, bedrijfsfeest, festival of ander evenement. Wilt u zelf ook een bedouin tent op maat huren voor uw evenement? Dan wilt u waarschijnlijk wel verzekerd zijn van de meest hoogwaardige kwaliteit. Laat dat nu nét zijn wat wij u aanbieden.

Vertrouw op onze expertise en de kwaliteit van onze tenten

Als u de perfecte tent nodig heeft, vertrouwt u op het vakmanschap van Van Ekeris Tenten. “Afspraak is afspraak”, daar draait het bij ons om. Wij bieden dan ook enkel tenten aan van de juiste kwaliteit en materialen. Tevens kunnen onze tenten eindeloos worden aangepast en op bijna elke locatie geplaatst worden. Zo wordt uw evenement in Flevoland, of wellicht in een andere provincie, zoals in Utrecht gegarandeerd een succes als u ervoor kiest een bedouin tent op maat bij ons te huren. Overigens bieden wij ook onze bedouintenten in heel Noord-Holland aan.

Vraag telefonisch de juiste tent voor uw evenement aan

Laat uw evenement ook een succes worden en creëer een unieke sfeer door een bedouin tent op maat te huren bij ons. Neem contact met ons op en vraag een tent aan in de maat die u nodig heeft! Bel hiervoor naar +31(0)6 4050 5733 of +31(0)6 4416 7818. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via deze telefoonnummers of stuur een e-mail naar info@vanekeristenten.nl. Wij voorzien u graag van passend advies en een bedouin op maat uit ’t Gooi.

Tent op plein - Van Ekeris Tenten

Contact

Van Ekeris Tenten

Galvanistraat 32
1221 ES Hilversum

info@vanekeristenten.nl

Mike van Ekeris: +31(0)6 4050 5733
Ben van Ekeris: ‭+31(0)6 4416 7818‬