• PStretchtent specialist
  • PVoor alle gelegenheden
  • PGegarandeerd de ideale tent

Een stretchtent huren in Gelderland

Home » Stretchtent huren Gelderland

Als u een stretchtent wilt huren in Gelderland, kiest u voor de tenten van Van Ekeris Tenten uit Hilversum. Bij ons vindt u de ideale tent voor uw evenement. Met meer dan vijftienjaar aan vakmanschap helpen we u graag aan een geschikte tent en dit doen we met alle plezier. Voor alle gelegenheden vindt u een stretchtent of ander type tent om te huren van ons handige bedrijf.

Benieuwd hoe we U kunnen helpen?

Tent - Van Ekeris Tenten
Tent voor gebouw - Van Ekeris Tenten

Een geschikte stretchtent huren voor uw evenement

Wij bieden een breed assortiment aan van diverse tenten om te huren voor uw evenement, zoals een stretchtent. Daarbij bent u ook voor de verhuur van andere typen tenten bij ons op de juiste plek, zoals een bedouin. Wij stellen allerlei soorten modellen voor u beschikbaar. Denk hierbij aan een model van zes bij tien meter tot een langwerpig model van tien bij twintig meter. Afhankelijk van uw wensen, regelen wij een tent die groot genoeg is voor uw gelegenheid. Onze maatwerk stretchtenten uit ‘t Gooi zijn dan ook geschikt voor meerdere toepassingen. Zo kunt u bij onze verhuur terecht voor een exemplaar voor een beurs, maar ook voor een klein feest hebben wij voor u natuurlijk een passende optie klaarstaan.

Kies voor een tent die perfect bij uw wensen past

Van het huren van een stretchtent in Gelderland tot het huren van een flextent in Hilversum; bij Van Ekeris Tenten bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve tent. Wij voorzien u graag van deskundig advies zodat u kiest voor een tent die geheel op uw evenement aansluit. Bel hiervoor naar +31(0)6 4050 5733 of +31(0)6 4416 7818, of stuur een e-mail naar info@vanekeristenten.nl. Ook voor het aanvragen van een ruime partytent kunt u via de genoemde gegevens contact met ons opnemen.

Tent op plein - Van Ekeris Tenten

Contact

Van Ekeris Tenten

Galvanistraat 32
1221 ES Hilversum

info@vanekeristenten.nl

Mike van Ekeris: +31(0)6 4050 5733
Ben van Ekeris: ‭+31(0)6 4416 7818‬