• PStretchtent specialist
  • PVoor alle gelegenheden
  • PGegarandeerd de ideale tent

Een flextent huren van een expert in Hilversum

Home » Flextent huren Hilversum

Wilt u een flextent huren voor een speciale gelegenheid in Hilversum of elders in Noord-Holland? Kom dan naar Van Ekeris en we helpen u graag. Met meer dan vijftien jaar ervaring in de professionele tentenbouw- en festivalwereld, weten wij precies wat u nodig heeft als u een flextent wilt huren voor uw evenement. Wij hebben in die vijftien jaar ruimschoots ervaring opgedaan met alle soorten tenten. De laatste jaren hebben wij ons echter voornamelijk gespecialiseerd in verschillende soorten flextenten.

Benieuwd hoe we U kunnen helpen?

Tent - Van Ekeris Tenten
Tent voor gebouw - Van Ekeris Tenten

Een flextent huren voor uw aankomende evenement in Noord-Holland

Heeft u binnenkort een bruiloft, festival, bedrijfsfeest of een ander evenement en wilt u daarvoor een flextent huren? Bij onze stretchtentverhuur vindt u verschillende soorten en maten tenten die wij verhuren door heel Noord-Holland. Zo is het mogelijk om een stretchtent huren voor in Amsterdam of bijvoorbeeld Hilversum. Bij ons is het altijd mogelijk om een flextent huren die perfect aansluit bij de criteria van uw gelegenheid. Bovendien bent u bij ons zeker van de juiste kwaliteit. Dit is wel zo fijn wanneer u binnenkort een belangrijk evenement op de planning heeft staan. Ook als uw evenement niet in Noord-Holland plaatsvindt, is het mogelijk om een flextent of andere tent bij ons te huren. Kiest u er bijvoorbeeld voor om een stretchtent te huren in Gelderland? Dan zijn we u net zo graag van dienst en helpen we u een flextent op maat te huren in ’t Gooi.

Neem contact met ons op voor advies

Wilt u graag een flextent huren voor een speciale gelegenheid, maar twijfelt u welk formaat het best is? Neem dan contact op met Van Ekeris Tenten en ontvang deskundig advies. Bel hiervoor naar +31(0)6 4050 5733 of +31(0)6 4416 7818, of stuur een e-mail naar info@vanekeristenten.nl. Bekijk ons gehele assortiment aan tenten en plaats een aanvraag voor de tent die u wenst voor uw speciale gelegenheid.

Tent op plein - Van Ekeris Tenten

Contact

Van Ekeris Tenten

Galvanistraat 32
1221 ES Hilversum

info@vanekeristenten.nl

Mike van Ekeris: +31(0)6 4050 5733
Ben van Ekeris: ‭+31(0)6 4416 7818‬