• PStretchtent specialist
  • PVoor alle gelegenheden
  • PGegarandeerd de ideale tent

Een flextent op maat huren voor in ‘t Gooi

Home » Flextent op maat huren ’t Gooi

Wilt u een flextent op maat huren voor uw speciale gelegenheid in ’t Gooi, zoals in Laren? Dan helpen wij bij Van Ekeris Tenten uit Hilversum u heel graag! Wij werken met allerlei verschillende soorten tenten en hebben al jarenlange ervaring in deze sector. Daarom kunnen we u altijd, kost wat kost, een tent van de hoogste kwaliteit aanbieden. Zoek niet langer naar een bedrijf waar u een flextent op maat kunt huren voor uw feest, want bij ons heeft u het zo gevonden!

Benieuwd hoe we U kunnen helpen?

Tent - Van Ekeris Tenten
Tent voor gebouw - Van Ekeris Tenten

Ons aanbod wanneer u een flextent op maat gaat huren

Er zijn veel zaken waar wij naar kijken als u ons inschakelt om de beste tent te regelen voor uw gelegenheid. Allereerst is het type evenement natuurlijk belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld een festival organiseren? Dan is een pagodetent een zeer populaire optie. Vervolgens geeft u natuurlijk zelf aan wat voor tent u zelf het liefste wilt. Wij hebben ons de laatste jaren vooral gespecialiseerd in flextenten. Deze tenten zijn sterk en van hoge kwaliteit, waardoor ze in bijna alle weersomstandigheden stabiel en onbeschadigd blijven. Afhankelijk van de grootte van uw feest, kiest u bij ons of u een grote flextent op maat wilt huren in ’t Gooi, zoals in Laren, of dat u liever voor een kleine flextent gaat.

Wij houden rekening met uw situatie

Bij Van Ekeris Tenten kijken wij ook altijd naar de locatie waar uw tent heen moet en naar de ondergrond. Sommige tenten zijn namelijk niet geschikt voor iedere ondergrond en andere tenten hebben bijvoorbeeld weer wel. Onze diensten beperking zich uiteraard niet tot ’t Gooi, want met onze service is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een bedouin te huren voor in Flevoland. Kortom: voor al uw wensen is het mogelijk om een flextent op maat te huren. Ook elders in Nederland verlenen wij hoogwaardige diensten. Overweeg bijvoorbeeld een stretchtent te huren in Amsterdam, als uw gelegenheid in deze regio zal plaatsvinden.  

Huur eenvoudig een tent bij onze verhuur

Heeft u binnenkort een feest en wilt u weten hoe u bij ons een flextent op maat kunt huren? Dat is heel eenvoudig! U komt langs bij ons bedrijf of u neemt contact op en vraagt direct om advies of de tent naar uw keuze. Wij zijn bereikbaar via +31(0)6 4050 5733 of +31(0)6 4416 7818. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vanekeristenten.nl om uw flextent op maat te huren.

Tent op plein - Van Ekeris Tenten

Contact

Van Ekeris Tenten

Galvanistraat 32
1221 ES Hilversum

info@vanekeristenten.nl

Mike van Ekeris: +31(0)6 4050 5733
Ben van Ekeris: ‭+31(0)6 4416 7818‬