• PStretchtent specialist
  • PVoor alle gelegenheden
  • PGegarandeerd de ideale tent

Stretchtent huren in Amsterdam

Home » Stretchtent huren Amsterdam

Bij Van Ekeris Tenten uit Hilversum zit u goed als u een grote of kleine stretchtent of flextent op maat wilt huren voor in regio Amsterdam. Wij hebben al meer dan vijftien jaar ervaring in de professionele tentenbouw- en festivalwereld, en daarom is het niet gek dat er veel mensen in de omgeving van Amsterdam hierheen komen om een stretchtent of flextent op maat te huren. Bij ons vindt u altijd een grote of kleine stretchtent op maat van de hoogste kwaliteit en het huren hiervan is heel makkelijk bij ons. Of u nu een festival, bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement wilt houden; het kan allemaal dankzij onze verhuur!

Benieuwd hoe we U kunnen helpen?

Tent - Van Ekeris Tenten
Tent voor gebouw - Van Ekeris Tenten

Wij helpen u de meest professionele stretchtent te huren

Bij ons kiest u altijd uit een breed aanbod aan verschillende tenten. Zo heeft u de mogelijkheid om een grote of kleine stretchtent of flextent op maat te huren voor uw gelegenheid. Voor elk evenement garanderen we u dat u bij ons de juiste tent vindt. Afhankelijk van uw wensen kijken we met u mee welke grootte het beste is en welke tent het beste aansluit bij uw wensen.

Wij helpen u door maatwerkservice aan te bieden

Als u ervoor kiest om een grote of kleine flextent of stretchtent op maat te huren bij ons, dan helpen wij u met de beste oplossing. Houdt u een klein evenement? Dan kiest u er bijvoorbeeld voor om een kleine flextent op maat te huren van ons bedrijf. Deze heeft een grootte van zes bij tien meter en is ook geschikt als het buiten regent tijdens uw gelegenheid. Als u een grote stretchtent op maat wilt huren voor uw evenement, kiest u bijvoorbeeld voor de optie van tien meter breed bij twintig meter lang. Zoals u ziet, hebben wij voor iedere uitdaging een passende oplossing in de vorm van een ruime partytent. Zelfs in andere provincies. Zie daarom ook onze stretchtentenverhuur in Zuid-Holland.

Kies voor het huren van een tent bij deze specialist

Wilt u ook een flextent op maat huren van een specialist in de omgeving van Amsterdam, bijvoorbeeld voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, festival of andere gelegenheid? Neemt dan contact op met Van Ekeris Tenten door te bellen naar +31(0)6 4050 5733 of +31(0)6 4416 7818. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@vanekeristenten.nl. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste grote of kleine stretchtent op maat om te huren voor uw evenement in Amsterdam of omgeving!

Tent op plein - Van Ekeris Tenten

Contact

Van Ekeris Tenten

Galvanistraat 32
1221 ES Hilversum

info@vanekeristenten.nl

Mike van Ekeris: +31(0)6 4050 5733
Ben van Ekeris: ‭+31(0)6 4416 7818‬