• PStretchtent specialist
  • PVoor alle gelegenheden
  • PGegarandeerd de ideale tent

Een middelgrote stretchtent huren

Home » Middelgrote stretchtent huren

Heeft u binnenkort een evenement en bent u op zoek naar een bedrijf waar u een middelgrote stretchtent of flextent als partytent op maat kunt huren in verschillende regio’s zoals Amsterdam, Zuid-Holland en gemeentes in ’t Gooi zoals Hilversum en Laren? Dan gaat u naar Van Ekeris Tenten in Hilversum. Bij ons kunt u een middelgrote, stretchtent of flextent als partytent op maat huren voor iedere gelegenheid op diverse locaties. Voor zowel een bruiloft of bedrijfsfeest als voor een festival of andere speciale gelegenheid, vindt u bij ons een tent op maat.

Benieuwd hoe we U kunnen helpen?

Tent - Van Ekeris Tenten
Tent voor gebouw - Van Ekeris Tenten

Een middelgrote stretchtent als partytent huren voor uw evenement

Wanneer u op zoek bent naar een feest- of cateringstent, is het ideaal om een middelgrote flextent of stretchtent als partytent op maat te huren van ons gespecialiseerde bedrijf. Doordat deze tent een langwerpige vorm heeft, is deze zeer goed in te richten met plekken voor bijvoorbeeld hapjes en drankjes. Ook is deze geschikt om onderscheid te maken tussen een dansgedeelte en een gedeelte voor de muziekinstallaties. Daarbij kunt u deze tent met een lange vorm ook zeer makkelijk schakelen aan een tweede tent. Zo kunt u bij ons ook een kleine stretchtent huren om deze te schakelen aan een middelgrote flextent, zodat u echt op maat een partytent kunt huren. Deze methode is uiteraard ook handig voor het schakelen met een grote stretchtent.

Kies ervoor om een middelgrote flextent te huren van een specialist

Wanneer u ervoor kiest om een middelgrote stretchtent of flextent als uw partytent te huren bij Van Ekeris Tenten, gaat u voor een specialist. Op deze manier bent u zeker van hoogwaardige kwaliteit bij het huren van een middelgrote flextent op maat voor uw feest. Dit is wel zo fijn wanneer u een belangrijk evenement op de planning heeft staan waarvoor u een ruime partytent nodig hebt. Neem telefonisch contact met ons op voor het aanvragen van een stretchtent voor uw speciale gelegenheid. Bel hiervoor naar +31(0)6 4050 5733 of +31(0)6 4416 7818, of stuur een e-mail naar info@vanekeristenten.nl. Voor u het weet stellen we u in staat uw middelgrote stretchtent of flextent als uw partytent op maat te huren.  

Tent op plein - Van Ekeris Tenten

Contact

Van Ekeris Tenten

Galvanistraat 32
1221 ES Hilversum

info@vanekeristenten.nl

Mike van Ekeris: +31(0)6 4050 5733
Ben van Ekeris: ‭+31(0)6 4416 7818‬