• PStretchtent specialist
  • PVoor alle gelegenheden
  • PGegarandeerd de ideale tent

Een grote stretchtent als uw partytent huren

Home » Grote stretchtent huren

Het is zeker verstandig om een grote stretchtent als uw partytent op maat te huren wanneer u een grootschalig evenement organiseert in ’t Gooi, zoals in Hilversum, Bussum en Laren, maar ook in het nabij gelegen Utrecht zijn wij actief. U wilt natuurlijk wel verzekerd zijn van de beste kwaliteit en alle gemakken wanneer u besluit zo’n grote flextent te huren. Gelukkig is Van Ekeris Tenten er in dit geval voor u! Wij zijn namelijk al meer dan vijftien jaar gespecialiseerd in het verhuren van tenten van enkel de hoogste kwaliteit. Bij ons vindt u dus de juiste grote of kleine stretchtent als uw partytent op maat die u kunt huren voor een speciale gelegenheid. Of u nu een bruiloft, festival, bedrijfsfeest of ander feest heeft, wij zijn u graag van dienst.

Benieuwd hoe we U kunnen helpen?

Tent - Van Ekeris Tenten
Tent voor gebouw - Van Ekeris Tenten

Een grote stretchtent of flextent als uw partytent huren die aansluit bij al uw feestwensen

Bij Van Ekeris Tenten hebben we ons vooral gespecialiseerd in stretchtenten. Zo kunt u bijvoorbeeld een grote stretchtent of flextent als uw partytent op maat huren in een langwerpige vorm voor uw gasten-, catering- of feesttent. U heeft bij ons de keuze uit diverse formaten en vormen tenten. Wilt u bijvoorbeeld een middelgrote stretchtent huren? Dat is een uitstekende oplossing voor een feest met een middelgrote groep. Wilt u een minder grote groep een onvergetelijke tijd bezorgen? Kies er dan voor om een kleine stretchtent te huren.

Een grote flextent of stretchtent als uw partytent huren met een groot gebruiksgemak

Het is onze missie om u in staat te stellen van uw gelegenheid te genieten, zonder facilitaire zorgen. Daarom is iedere grote flextent of stretchtent als die u bij ons kunt huren als uw partytent gemakkelijk in het gebruik. Een groot bonuspunt van onze tenten is namelijk dat naast de goede kwaliteit, de tenten ook nog eens eenvoudig op te zetten zijn. U hoeft dus geen vakexpert te zijn voor de opbraak en afbraak als u besluit een grote flextent als uw partytent bij ons te huren!

Bel ons om een grote flextent te huren

Wilt u ook graag een grote stretchtent op maat huren voor uw evenement? Vraag deze dan aan door telefonisch contact met ons op te nemen. Bel hiervoor naar +31(0)6 4050 5733 of +31(0)6 4416 7818. Het is tevens mogelijk om een e-mail te sturen naar info@vanekeristenten.nl. Wij helpen u graag verder bij het huren van een grote stretchtent als uw partytent op maat voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, festival of andere gelegenheid, maar ook een stretchtent huren in regio Amsterdam is een mogelijkheid.

Tent op plein - Van Ekeris Tenten

Contact

Van Ekeris Tenten

Galvanistraat 32
1221 ES Hilversum

info@vanekeristenten.nl

Mike van Ekeris: +31(0)6 4050 5733
Ben van Ekeris: ‭+31(0)6 4416 7818‬