• PStretchtent specialist
  • PVoor alle gelegenheden
  • PGegarandeerd de ideale tent

Stretchtent op maat huren in ‘t Gooi

Home » Stretchtent op maat huren ‘t Gooi

Als u een stretchtent op maat wilt huren voor in ’t Gooi, zoals in Laren, zit u bij Van Ekeris Tenten op de juiste plek. Ons verhuurbedrijf uit Hilversum biedt allerlei soorten maatwerk aan voor tentoplossingen. Een stretchtent is ideaal voor het overdekken van uw terras, zwembad of tuin en daarom uitermate geschikt als u een evenement bij u thuis organiseert. Met onze persoonlijke service en jarenlange ervaring helpen we u met het huren van een stretchtent op maat.

Benieuwd hoe we U kunnen helpen?

Tent - Van Ekeris Tenten
Tent voor gebouw - Van Ekeris Tenten

Wat houdt het in om een stretchtent op maat te huren

Een stretchtent op maat houdt in dat wij een tent te huur aanbieden die helemaal aansluit bij uw behoeften. Afhankelijk van de ruimte die u heeft en waarvoor u een tent nodig heeft, kijken wij wat de beste maatwerkoplossing is. Wij zorgen altijd dat we de nieuwste generatie tenten hebben die tegen barre en onbestendige weersomstandigheden kunnen en dat is bovendien mogelijk in verschillende maten. Zo hebben we kleine en grote stretchtenten. Tevens zijn onze tenten stijlvol en een ware toevoeging voor iedere gelegenheid. Uiteraard kunt u rekenen op volledige veiligheid als u een stretchtent op maat besluit te huren. We bieden diverse  stretchtenten aan, zelfs buiten ’t Gooi, waardoor u ook het huren van een bedouin in Noord-Holland u gemakkelijk wordt gemaakt. Denk ook zeker aan het huren van een stretchtent in Amsterdam.

Reken altijd op de beste service bij ons

Of u nu al weet dat u een stretchtent of een flextent op maat wilt huren voor in ’t Gooi of advies nodig heeft over welke tent het beste is voor uw locatie en gelegenheid; bij Van Ekeris Tenten in Hilversum helpen we u graag. Kom bij ons langs of neem contact met ons op via +31(0)6 4050 5733 of +31(0)6 4416 7818. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vanekeristenten.nl. Eenvoudig een stretchtent op maat huren, dat doet u bij ons!

Tent op plein - Van Ekeris Tenten

Contact

Van Ekeris Tenten

Galvanistraat 32
1221 ES Hilversum

info@vanekeristenten.nl

Mike van Ekeris: +31(0)6 4050 5733
Ben van Ekeris: ‭+31(0)6 4416 7818‬