• ZStretchtent specialist
  • ZVoor alle gelegenheden
  • ZGegarandeerd de ideale tent

Een bedouin tent huren in Noord-Holland

Home » Bedouin tent huren Noord-Holland

Een bedouin tent is te huren bij Van Ekeris Tenten in Hilversum voor al uw evenementen in Noord-Holland. Wij hebben al meer dan vijftien jaar ervaring in de tentenbouw- en festivalwereld, waardoor u altijd deskundig advies van ons ontvangt. Wij komen onze afspraken altijd na en zijn dan ook de betrouwbare oplossing voor al uw evenementen! Dit maakt ons hét verhuurbedrijf voor een bedouin in Noord-Holland, zoals in Bussum.

Benieuwd hoe we U kunnen helpen?

Tent - Van Ekeris Tenten
Tent voor gebouw - Van Ekeris Tenten

Een bedouin tent huren als eyecatcher voor uw evenement

Door een bedouin tent te huren bij ons, zal dit een echte eyecatcher zijn voor uw evenement in Noord-Holland. Met een bedouin tent creëert u een unieke sfeer voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of andere speciale gelegenheid. Wij bieden tenten in verschillende formaten aan waardoor u te alle tijden een stretchtent op maat vindt. Van een compact model voor een kleinschalig feest of juist een langwerpig model voor een grootschalig evenement; u huurt de juiste tent bij ons! Overigens staan wij ook in andere provincies voor u klaar voor:

Het bedouin verhuurbedrijf voor Bussum

Onze ervaring leert dat een aanzienlijk deel van onze dienstverlening zich concentreert in de omgeving van ’t Gooi. Zodoende is ons handige verhuurbedrijf ook dé organisatie om uw bedouin van te huren als u uit Bussum komt. In buurt van dit oord hebben wij al menig klant naar tevredenheid geholpen. Uiteraard verzorgen we graag een vergelijkbaar hoogwaardige dienstverlening voor u. Schakel daarom ons verhuurbedrijf in als u voor uw evenement in Bussum graag een bedouin tent wilt huren.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u binnenkort een evenement op de planning staan en wilt u daarvoor een bedouin tent huren bij verhuurbedrijf Van Ekeris Tenten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)6 4050 5733 of +31(0)6 4416 7818 en vraag de door u gewenste tent aan. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@vanekeristenten.nl. Wij helpen u graag verder.

Tent op plein - Van Ekeris Tenten

Contact

Van Ekeris Tenten

Galvanistraat 32
1221 ES Hilversum

info@vanekeristenten.nl

Mike van Ekeris: +31(0)6 4050 5733
Ben van Ekeris: ‭+31(0)6 4416 7818‬