• PStretchtent specialist
  • PVoor alle gelegenheden
  • PGegarandeerd de ideale tent

Een pagodetent huren in Hilversum

Home » Pagodetent huren Hilversum

Een pagodetent huren voor elke gelegenheid in Amsterdam of elders in Noord-Holland, kan bij onze pagodetentverhuur in Hilversum. Bij Van Ekeris Tenten hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring in de professionele tentenbouw- en festivalwereld. Hierdoor zijn uw wensen bij ons nooit te gek, want wij regelen gegarandeerd de beste tent voor u. Naast een pagodetentverhuur in Noord-Holland, zijn wij ook een stretch- en flextentverhuur. Dit houdt in dat u naast een pagodetent nog heel veel andere soorten tenten voor uw festival of gelegenheid in Amsterdam of Hilversum bij ons kunt huren. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod.

Benieuwd hoe we U kunnen helpen?

Tent - Van Ekeris Tenten
Tent voor gebouw - Van Ekeris Tenten

Een pagodetent huren in Hilversum voor diverse gelegenheden

De pagodetent die u bij onze pagodetentverhuur in Hilversum in Noord-Holland kunt huren, is een tent die al jarenlang populair is bij festivals. Deze tenten komen uit het Midden-Oosten en hebben daardoor een fraaie uitstraling. Bij ons huurt u deze tent in verschillende formaten, aansluitend bij uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een pagodetent huren voor een klein feest in Amsterdam? Dan zal de tent met de afmeting van vijf bij vijf meter voldoende zijn. We hebben echter voor de grotere feestvierders ook nog tenten in grotere formaten beschikbaar. Zo zijn de pagodetenten van onze pagodeverhuur in Noord-Holland goed te combineren met onze andere tenten. Besluit bijvoorbeeld samen met de pagodetent een stretchtent te huren in Gelderland of Noord-Holland, op plaatsen zoals Amsterdam of Hilversum. U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit bij onze pagodeverhuur in Noord-Holland.

Profiteer van kwalitatieve tenten van een specialist

Kies voor een pagodetent van uitstekende kwaliteit door deze te huren bij dé specialist in Hilversum, nabij Amsterdam. Wilt u naast een pagodetent ook nog een andere tent huren bij onze pagodetentverhuur voor uw evenement in Amsterdam, Hilversum of elders in Noord-Holland? Bekijk dan het gehele assortiment van onze stretchtentverhuur eenvoudig online en bedenk welke stretchtent u in Amsterdam wilt huren. Voor vragen of meer informatie stuurt u een e-mail naar info@vanekeristenten.nl of neemt u contact met ons op door te bellen naar +31(0)6 4050 5733 of +31(0)6 4416 7818. Door het huren van een pagodetent bij onze pagodetentverhuur in Noord-Holland, is uw evenement in Hilversum, Amsterdam of elders gegarandeerd een succes!

Tent op plein - Van Ekeris Tenten

Contact

Van Ekeris Tenten

Galvanistraat 32
1221 ES Hilversum

info@vanekeristenten.nl

Mike van Ekeris: +31(0)6 4050 5733
Ben van Ekeris: ‭+31(0)6 4416 7818‬