• PStretchtent specialist
  • PVoor alle gelegenheden
  • PGegarandeerd de ideale tent

Pagodetentverhuur in Gelderland

Home » Pagodetentverhuur Gelderland

Met onze pagodetentverhuur kunt u door heel Nederland een goed feest geven, ook in Gelderland! Van Ekeris Tenten is gevestigd in Hilversum, in Noord-Holland. Wij zijn echter de specialist op het gebied van stretchtent- en pagodetentverhuur die in heel Nederland levert, dus ook voor een feest in Flevoland of Gelderland kunt u bij ons terecht. Met al meer dan 15 jaar aan ervaring, weten wij hoe het is om kwaliteit te leveren en te zorgen dat uw gelegenheid onvergetelijk wordt.

Benieuwd hoe we U kunnen helpen?

Tent - Van Ekeris Tenten
Tent voor gebouw - Van Ekeris Tenten

De beste kwaliteit bij onze pagodetentverhuur voor uw feest in Gelderland

Bij ons bedrijf in Hilversum kunt u rekenen op een pagodetent op maat. Dat houdt in dat we met u kijken voor welke gelegenheid u een tent nodig heeft en waar u deze nodig heeft. Zo maakt het voor onze pagodetentverhuur niet uit of uw speciale evenement in Gelderland, Flevoland, Noord-Holland of elders in Nederland is. Aan de hand van de grootte van uw evenement en de soort tent die u wenst, gaan wij op zoek in ons aanbod naar een tent of tenten die hierbij passen. Doordat wij al jarenlang in deze sector werkzaam zijn, kunnen we u de beste kwaliteit tent garanderen bij onze pagodetentverhuur voor uw feest in Gelderland. Wij verhuren echter niet alleen pagodetenten. Wilt u liever een grote flextent op maat huren in Amsterdam? Dat kan natuurlijk ook. Geen wens is voor ons teveel en wij zullen altijd op zoek gaan naar de juiste oplossing.

Neem contact met ons op voor een totaalplaatje

Bent u nog op zoek naar een bedrijf dat tenten verhuurt voor uw feest in de nabije of verre toekomst? Kom dan naar ons in Hilversum! Is deze afstand voor u te groot, omdat u in een provincie zoals Gelderland woont? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)6 4050 5733 of +31(0)6 4416 7818. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vanekeristenten.nl. Wij staan u graag te woord.

Tent op plein - Van Ekeris Tenten

Contact

Van Ekeris Tenten

Galvanistraat 32
1221 ES Hilversum

info@vanekeristenten.nl

Mike van Ekeris: +31(0)6 4050 5733
Ben van Ekeris: ‭+31(0)6 4416 7818‬