• PStretchtent specialist
  • PVoor alle gelegenheden
  • PGegarandeerd de ideale tent

Pagodetent op maat bij onze verhuur in Hilversum

Home » Pagodetent op maat verhuur Hilversum

Een pagodetent op maat vindt u bij onze verhuur in Hilversum en kunt u huren voor uw evenementen in bijvoorbeeld ’t Gooi, Laren of Bussum. Bij Van Ekeris Tenten bent u op de juiste plek voor allerlei soorten tenten en hebben we al jarenlange ervaring in deze sector. Daarom is het uitkiezen van de juiste tent voor uw evenement of gelegenheid heel eenvoudig! Als u al weet dat u een pagodetent op maat wilt huren voor een feest in ’t Gooi, Laren of Bussum, kom dan naar onze verhuur in Hilversum en wij helpen u graag!

Benieuwd hoe we U kunnen helpen?

Tent - Van Ekeris Tenten
Tent voor gebouw - Van Ekeris Tenten

De beste pagodetent op maat kiest u eenvoudig bij onze verhuur in Hilversum

Iedereen heeft wel eens een pagodetent gezien. Ze zijn voornamelijk populair om te gebruiken bij festivals. Het kenmerkende puntige dak van deze tent roept alleen al dat het tijd is voor een knalfeest. Zoekt u naar een verhuur waar u tegen een scherp tarief een pagodetent helemaal op maat kunt huren voor in Hilversum, ’t Gooi, Laren of Bussum? Dan heeft u bij Van Ekeris Tenten de keuze uit diverse opties. In onze verhuur in Hilversum, nabij ’t Gooi, Laren en Bussum, vindt u namelijk naast de pagodetent op maat nog allerlei soorten stretchtenten op maat. Zo kunt u een pagodetent gebruiken als overkapping in uw achtertuin, maar bij slecht weer is het ook mogelijk om volledige zijpanden erin te laten zetten, zodat al uw gasten droog blijven staan. Een andere goede optie voor in de tuin is onze bedouin op maat, die uw feest een nog exclusievere uitstraling geeft. Onze pagodetenten zijn van de meest hoogwaardige kwaliteit en daardoor bestendig tegen allerlei weersomstandigheden. Tevens kunnen ze op bijna elke ondergrond geplaatst worden en leveren wij door heel Nederland! Onze verhuur reikt dus verder dan Hilversum, ’t Gooi, Laren en Bussum als u een pagodetent op maat wilt huren. Uiteraard zetten we de tent ook voor u op en krijgt u alles bijgeleverd wat u nodig heeft. Denk hierbij aan spanbanden, haringen, palen en meer.

Geef uw wensen door en kies voor een goede tent

Weet u al welke soort pagodetent op maat u wilt huren voor uw gelegenheid in bijvoorbeeld ’t Gooi, Laren, Bussum of Hilversum? Geef dan uw wensen eenvoudig aan ons door. Dit doet u door contact met ons op te nemen via +31(0)6 4050 5733 of +31(0)6 4416 7818. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vanekeristenten.nl.

Tent op plein - Van Ekeris Tenten

Contact

Van Ekeris Tenten

Galvanistraat 32
1221 ES Hilversum

info@vanekeristenten.nl

Mike van Ekeris: +31(0)6 4050 5733
Ben van Ekeris: ‭+31(0)6 4416 7818‬