• ZStretchtent specialist
  • ZVoor alle gelegenheden
  • ZGegarandeerd de ideale tent

Stretchtentverhuur in Flevoland

Home » Stretchtentverhuur Flevoland

Bij de stretchtentverhuur van Van Ekeris Tenten in Hilversum kunt u zelfs in Flevoland een flextent huren. Doordat wij al 15 jaar ervaring hebben op het gebied van professionele tentenbouw en festivals, zijn wij in staat om u te voorzien van deskundig advies. U vindt bij ons dan ook enkel stretchtenten van hoogwaardige kwaliteit.

Benieuwd hoe we U kunnen helpen?

Tent - Van Ekeris Tenten
Tent voor gebouw - Van Ekeris Tenten

Stretchtentverhuur met eindeloze toepassingen

Bij het huren van een flextent van onze stretchtentverhuur voor uw evenement, profiteert u van meerdere voordelen. Zo ziet uw bruiloft of bedrijfsfeest er een stuk stijlvoller uit dan met een simpele partytent. Ook is een flextent huren voor een festival geen verkeerd idee. Wanneer u een openluchtfestival organiseert, is het verstandig om een stretchtent achter de hand te hebben voor het geval dat het gaat regenen. Zo hebben de bezoekers altijd een droog plekje om te schuilen, indien nodig. Voor kleinschalige evenementen bieden wij met ons stretchtentenhuuraanbod de oplossing. Daarnaast zijn onze grote opties perfect voor een meer grootschalig evenement. Onze tenten zijn beschikbaar in verschillende formaten zodat u altijd een maat vindt die op de grootte van uw evenement aansluit. Onafhankelijk van de maat voelen al onze partytenten ruim aan.

Bekijk al onze tenten eenvoudig online

Van een bruiloft tot bedrijfsfeest en van een festival tot een andere speciale gelegenheid; een flextent huren doet u bij onze stretchtentverhuur! Wij hebben een breed aanbod aan verschillende tenten, die u online kunt bekijken. Om een tent aan te vragen voor uw evenement neemt u contact met ons op via +31(0)6 4050 5733 of +31(0)6 4416 7818. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@vanekeristenten.nl. Naast Flevoland staan wij ook in andere provincies, zoals Utrecht, voor u klaar met onze stretchtentverhuur, zodat u een flextent kunt huren.

Tent op plein - Van Ekeris Tenten

Contact

Van Ekeris Tenten

Galvanistraat 32
1221 ES Hilversum

info@vanekeristenten.nl

Mike van Ekeris: +31(0)6 4050 5733
Ben van Ekeris: ‭+31(0)6 4416 7818‬